Carte D'Or Professional Baza do przygotowania kremu tiramisu 490 g (2 x 245 g)
Sposób przygotowania: 1. Wlej 1 litr śmietanki (30 % tł.) do głębokiej miski. Dodaj zawartość jednej saszetki (245 g) i ubijaj przez około 2 minuty mikserem elektrycznym na średnich obrotach, do uzyskania oczekiwanej konsystencji. Aby uzyskać bardziej płynną konsystencję i delikatniejszy smak, użyj 750 ml śmietanki i 250 ml mleka. 2. Masę układaj na przemian z namoczonymi w kawie biszkoptami. Układaj minimum dwie warstwy. 3. Posyp kakao. 4. Przed podaniem odstaw na co najmniej 30 minut do lodówki. Dozowanie: Produkt 245 g (1 saszetka) / Śmietanka 1 L / Ilość porcji* 24 Produkt 490 g (2 saszetki) / Śmietanka 2 L / Ilość porcji* 48 *1 porcja = 52 g
Przechowywać w suchym miejscu i chronić od źródeł ciepła. Przygotowany deser przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.