Firma Roleski Gotowa marynata do mięs klasyczna 200 g
1. Odetnij część worka foliowego znajdującą się powyżej zamknięcia. 2. Opłukane i osuszone wcześniej mięso włóż do worka z marynatą. 3. Zamknij szczelnie worek. Delikatnie obracając workiem rozprowadź znajdującą się w nim marynatę na całej powierzchni mięsa. Worek z marynatą i mięsem włóż do lodówki na około 3 godziny. 4. Zamarynowane mięso wyjmij z worka i grilluj.* *Zamarynowane mięso nadaje się również do smażenia i pieczenia. Zawartość opakowania przeznaczona jest do zamarynowania maksymalnie 1 kg mięsa. Mięso można marynować w całości lub w porcjach. Czas marynowania można wydłużyć do 12 godzin.
Najlepiej spożyć przed:/Numer partii: nadruk na odwrocie worka. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.