Hortex Szpinak w sosie serowym 450 g
Kulinarne inspiracje Hortex Rożki szpinakowe Lista zakupów: -Szpinak w sosie serowym Hortex - 1 opak. -1 opakowanie ciasta francuskiego -1 opakowanie sera z niebieską pleśnią -3 łyżki oliwy -3 ząbki czosnku -sól, pieprz Przygotowanie: Szpinak podsmaż na oliwie. Dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Całość ostudź i dodaj pokruszony ser blue. Ciasto rozwiń i pokrój na kwadraty 6 x 6 cm. Na każdy z nich nałóż łyżeczkę farszu i uformuj trójkątne rożki. Starannie sklej brzegi. Piecz 20-30 minut w piekarniku w temp. 220°C. Rożki będą doskonałe z Barszczem Czerwonym Hortex. 6 porcji (1 porcja = 330 kcal) w 45 minut
Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C 1 dzień ** -12 °C 2 tygodnie *** poniżej -18 °C do daty podanej na opakowaniu Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie.