Winiary Pomysł na... Soczysty gulasz 30 g
Lista zakupów 1 kg mięsa wieprzowego (łopatka lub karkówka) 100 g cebuli 2 łyżki stołowe keczupu Czas przygotowania ok. 70 minut Danie dla 4-6 osób Sposób przyrządzania W górnej części opakowania znajduje się woreczek do przygotowania tego dania 1 Mięso pokroić w średnią kostkę. Cebulę obrać i pokroić w półksiężyce. 2 Pokrojone mięso, cebulę oraz ketchup włożyć do woreczka znajdującego się w górnej części opakowania. 3 Wsypać zawartość dolnej części opakowania i zamknąć załączoną zapinką. Delikatnie obracając, równomiernie rozprowadzić przyprawę na mięsie. 4 Woreczek w naczyniu żaroodpornym, włożyć do rozgrzanego do 180° C piekarnika i piec na najniższym poziomie przez 70 minut. 5 Po wyciagnięciu, ostrożnie odciąć końcówkę woreczka z zapinką.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.