Winiary Pomysł na... Soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami 36 g
Lista zakupów 8 nóżek z kurczaka (ok. 1 kg) Czas przygotowania ok. 60 min Danie dla 4 osób Sposób przyrządzania W górnej części opakowania znajduje się woreczek do przygotowania tego dania 1 Do woreczka z górnej części opakowania włożyć 8 nóżek z kurczaka (ok. 1 kg), wsypać zawartość dolnej torebki i zamknąć załączoną zapinką. 2 Delikatnie obracając równomiernie rozprowadzić przyprawę na mięsie. 3 Woreczek ułożyć w naczyniu żaroodpornym i włożyć do rozgrzanego do 200 °C piekarnika. Piec na najniższym poziomie piekarnika 60 minut. 4 Po wyciągnięciu z piekarnika, ostrożnie odciąć końcówkę woreczka z zapinką. Jeśli chcemy, aby skórka była bardziej chrupiąca, 10 minut przed końcem pieczenia folię należy rozciąć i rozchylić.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.